Moderne herretøj til gode priser

Wrangler

Det kan være svært at finde et par jeans, hvor både kvalitet, komfort og design går hånd i hånd, men Wrangler tilbyder om nogen de perfekte jeans til mænd. Wrangler er et amerikansk mærke, som længe har været både anerkendt og efterspurgt. Bukserne går nemlig for at være nogen af de mest holdbare på markedet, og så er det ovenikøbet priser, som alle kan være med på.

Stilsikre og tidsløse jeans
Hos mens-wear.dk finder du et bredt udvalg af de populære jeans. Wranglers styles er stilsikre og tidsløse, men samtidig har brandet forståelse for forskellige præferencer, og derfor kommer jeansene i mange fits – herunder slim fit, regular fit, mager fit og tilspidset. Derudover fås bukserne både i mørke og lyse cowboy farver samt i sorte og forskellige brune nuancer. Uanset hvilken fit eller farve du foretrækker, kan du være sikker på, du får et par jeans, som kan bruges i årevis – og til enhver anledning. Det er vigtigt for Wrangler, at alle har mulighed for at eje et par kvalitetssikre og komfortable bukser, og netop derfor bliver de – trods den store popularitet – solgt til gode priser.

Kvalitet og komfort i højsædet

Wrangler er et amerikansk brand, som blev stiftet i North Carolina tilbage i 1947. I dag laver Wrangler alsidige kollektioner til både mænd og kvinder, hvor denim er en fast del af deres identitet. De går hverken på kompromis med kvalitet eller komfort, og særligt er de kendt for deres langtidsholdbare materialer og stretch, som kan få dig igennem hvilken som helst lang arbejdsdag. Wrangler er af mange gode grunde blevet et af de førende brands på markedet, og når du først har fået dem i din garderobe, er der stor sandsynlighed for, at du aldrig kommer i andre jeans igen.