Håndvaske og armatur

Køkkenvaske i tidløst design

Du kender helt sikkert den traditionelle stålvask der sidder i næsten alle danske køkkenborde. Den sidder med garanti også og stråler i dit køkkenbord. Nogle få mennesker har opdaget køkkenvasken i porcelæn. Materialerne stål og porcelæn er på ingen måde revolutionerende. Men de er forbundet med tradition. Porcelæn på badeværelset og rustfrit stål i køkkenet. En køkkenvask er en simpel konstruktion. Den er dybest set en stålbalje der er skruet fast i køkkenbordet. Sådan har det været siden køkkenvasken blev opfundet. Bevares, med tiden er den blev udviklet. Nogle har hul til hanen, andre har ikke. Men i bund og grund det samme.

Stål er stilrent og funktionelt

Det funktionelle nordiske køkken kan virke lidt sterilt. Der er ikke mange farver og detaljer. Den eneste varme i køkkenet kommer fra ovnen eller komfuret. Men vasken behøver ikke at være kedelig. Hos Lavabo er der køkkenvaske i mange forskellige designs. Der er virkelig tænkt kreativt så køkkenet ikke fremstår koldt og kedeligt. Køkkenet skal inspirere til kreativitet og liv.

Tag porcelænvasken ind i køkkenet

En porcelænsvask i køkkenet er unikt – og lidt provokerende. Traditionelt ser vi kun porcelænsvaske på toilettet, men hvorfor ikke i køkkenet? Den har mere bløde former og virker giver køkkenet mere varme. Mere sjæl Porcelænsvaske er typisk sorte eller hvide, men de kan i princippet laves i forskellige farver. Der er især gjort meget ud af designet som afviger fra det traditionelle. Afløbene kan fås i krom, kobber, messing eller helt sort. Derfor kan du nemt passe din vask til køkkenets design.

Porcelæn kan holde til gryder og bestik

Det er et slidstærkt materiale der er nemt at gøre rent. Og når bestikket rasler rundt i bundet behøver du ikke at være bange for ridser. Det kan endda modstå både ridser og syre.