Kunstartikler og interiør

Granit havemøbler kan stå ude hele året

Der er ikke noget som at nye god med med vennerne på en varm sommeraften. Grillen er tændt og bøfferne syder. Der er kun en ting der kan ødelægge idyllen – at havemøblerne er i stykker.

Meget kan være gået galt fordi du glemte at sætte dem ind i skuret før vinteren satte ind. Der er bræddet i bordet der knækker så juniors pølser konstant triller ned på fliserne. Og bedstefar der vælter på klapstolen der har knækket et led.

Granit er skabt til det danske vejr

Træmøbler kan du vedligeholde med olie eller en omgang maling. Plastikmøbler falmer og bliver grimme efter få sæsoner. Især hvis du lader dem stå ude i vind og vejr. Der er kun en type møbler der kan holde til at stå ude hele året.

Det er havemøbler der er lavet af granit. De kan holde til varme, sne, regn, blæst, frost og endda saltvand. Så uanset hvor i Danmark din terrasse befinder sig, så vil granit være perfekt.

Granit er nemt at passe

Granit er sten som findes naturligt overalt i hele Danmark. En granitbænk skal du ikke tage ind om vinteren og den skal ikke have olie eller maling.

Du kan bare lade den stå og passe sig selv. Når de varme dage kommer står bænken klar til at blive brugt. Selvfølgelig er havemøbler af granit tunge, så det er ikke nogle du flytter rundt på.

Flotte året rundt

Møbler i granit leveres med rå eller poleret overflade og i forskellige nuancer. Og de er smukke i alt slags vejr. De bliver lune at sidde på en forårsdag i solen, selvom temperaturen stadig er lav.Malericentralen har et stort udvalg af granitmøbler til din terrasse. Så slipper du for at passe på de gamle havemøbler.