tidløs strik

FUB strik er strik med omtanke for kloden og dyr

Når du investerer i strikprodukter fra FUB, så køber du et produkt, som er produceret med omtanke for klodens velfærd samt dyrevelfærd. Du køber også et slidstærkt, kvalitetsprodukt, som er strikket af den bedste uld på markedet. Find dit næste lækre og naturlige FUB strik piece til din garderobe allerede i dag.

Hold dig varm på cykelturen

Når vi går de kolde måneder i møde kan cykelturen eller gåturen blive ekstremt kølig for ørene. Vil du gerne holde dig varm, men samtidig lade huden ånde, så kan det være en rigtig god idé at investere i en hoodie i dark navy fra FUB. Den lækre, langærmede hoodie er tætsiddende. Den er lavet af super fin merinould i en 1×1 ribstruktur. Hoodien har en tætsluttende hætte, hvilket holder dit hoved varmt, hvilket er et af de steder, vi mister allermest varme. Den er skabt af merinould, som er skaffet fra mulesing-fri får og er helt fri for skadelige stoffer.

Bluser for livet

Hvis du bruger lidt flere penge på at dit tøj er af høj kvalitet, så holder det også i længere tid, hvilket betyder, at du i sidste ende sparer penge og hjælper med at passe godt på kloden. Hos FUB går vi op i at skabe strik tøj med et tidløst design, så du kan bære din bluse, tee eller t-shirt år efter år uden at føle, du ikke er moderigtig. I vores sortiment finder du for eksempel blusen Thin Rib Blouse i forest/black. Den populære trøje findes enten som ensfarvet eller med enkle, klassiske striber. Dette er en af vores bedst sælgende modeller, som du vil tage ud af din garderobe ofte.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af naturligt, blødt og tidløst strik allerede i dag og find lige præcis det tøj, som du kan få glæde af i lang tid fremover.