Organiserings- og opbevaringsprodukter

Tips til opbevaring af makeup

Det kan være et mareridt at finde noget som helst i skuffen med makeup. Alt roder som ved et udsalg i Netto. Hver gang du leder efter noget må du rode gennem skuffen mens flakoner, dåse og små tuber rasler mod hinanden. Men det behøver ikke at være svært eller dyrt at holde orden i din makeup. Det findes gode opbevaringsløsninger du kan købe hos for eksempel Simply Organized – eller du kan lave din egen ‘makeuporganizer’.

Kasser i akry

En populær løsning er at købe kasser i akryl. De kommer ofte i moduler som kan stables og sættes sammen som det passer dig. Akrylkasser er gennemsigtige og det hjælper dig med hurtigt at finde det du skal bruge. Kasserne passer både på badeværelset eller på toppen af en kommode. Men du kan også bruge dem som skuffeindsatser. Nogle akrylkasser er opdelt i små rum.

Gør det selv-løsning

Hvis du har meget makeup, så kan det godt være en stor investering at købe akrylkasser til det hele. Der findes andre billigere løsninger som går godt i tråd med genbrugsdillen. Du kan bruge gamle glas og krukker fra køkkenet i stedet for kasser. Du kan sætte glaskrukkerne som indsats i kommodeskuffen, eller arrangere dem dekorativt i badeværelset.

Hent inspiration fra køkkenet

Køkkenet er også et rum med mange småting, krydderier og redskaber. Du kan finde mange opbevaringsløsninger til køkkenet som du også kan bruge til makeup. For eksempel kan du hænge små krydderihylder op til dine glas med makeup. Eller du kan få skuffeindsatser og rumdelere. Overvej også at indrette en lille bakkevogn med alt dit makeup. Tænk kreativt når du rydder op i din makeup. Tænk over hvad der kan hænges op, hvad der kan stå på en bakke og hvad der er bedst i en skuffe.