Salg og udlejning af vejsikringsløsninger

Sørg for tryghed med kvalitetstjekket trafikværn

Hos Ramudden Vejsikring forhandler vi kvalitetstjekket og robust trafikværn. Med det rette professionelle trafikværn, kan du skrue op for trygheden for både dine vejarbejdere, men også for trafikanter, da det skaber overblik og ro i trafikken. Hos Ramudden Vejsikring finder du både trafikværn i stål og i beton, som står stærkt imod eventuelle knubs. Gå på opdagelse i vores udvalg af trafikværn allerede i dag og find lige præcis det, som du skal bruge.

Et firma du kan stole på

Ramudden Vejsikring er et professionelt og kyndigt firma, som har masser af erfaring indenfor vejbranchen og vejsikring. Vi er en af Europas største producenter af vejsikringsmaterialer og trafikværn, hvilket siger meget om den høje kvalitet på vores produkter. Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og udvikle bedre trafikværn, så vi kan tilbyde dig den mest optimale og sikreste løsning. Ligegyldigt om du har brug for trafikværn til den kæmpe motorvej eller den lille landsbyvej, så finder du det hos Ramudden Vejsikring.

Flytbare trafikværn

Når det kommer til midlertidige arbejdsprojekter på vejene, er det meget snedigt at investere i en mobil løsning, når det kommer til trafikværn. Vores mobile trafikværn ProTec er populært, da det med dets base af stål og beton er utroligt modstandsdygtigt over for slid og slag. Et mobilt trafikværn giver dig muligheden for at skærme af lige præcis der, hvor du har brug for det, som dit projekt skrider fremad.

Bliv set i mørket

For at du og dine vejarbejdere samt trafikanter føler sig endnu mere sikre, har vi tilføjet reflekser til vores trafikværn, hvilket skaber endnu bedre overblik, især i mørket. Har du spørgsmål til vores produkter og har brug for vejledning til, hvilket slags trafikværn, der egner sig bedst til dit projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.