Skønhed

Tag neglesalonen med hjem

Fra tid til anden har vi alle brug for at gøre noget godt for os selv. Det varierer meget fra person til person, hvad man gør, når man vil gøre noget godt for sig selv, men fælles for mange er, at det omhandler velvære, og at man gør noget godt for sin krop og udseende.

Nogle, især kvinder, nyder godt af at besøge en skønhedssalon, hvor de kan få ordnet hår, negle og så videre. Dog er det ikke alle, der lige har en skønhedssalon i nærheden, men dette er ikke længere et problem. Det er nemlig muligt at bringe skønhedssalonen med hjem!

Få flotte negle med Le Mini Macaron

Le Mini Macaron har udviklet et startersæt, hvori du får alle de nødvendige remedier til at lave lige så flotte negle derhjemme, som du kan få lavet i en skønhedssalon. Med startersættet fra Le Mini Macaron får du både neglelak, lampe, oplader, neglelakfjerner, neglefil og en neglebåndspen – alt i alt får det altså alt det, der skal til for at lave den perfekte manicure. Herefter kan du udvide din samling af neglelakker, så du til sidst har din egen lille neglesalon derhjemme.

Desuden er der også den fordel ved starterkittet fra Le Mini Macaron, at det er let at have med sig, og derfor vil det være oplagt at have med, når der står venindehygge på programmet, hvor I kan lave manicure på hinanden. Det er lettere end nogensinde før at lave smukke negle, uden at det hverken koster mange penge eller kræver en negletekniker Så er du vild med at få ordnet negle, men har du ikke lige en neglesalon i nærheden, eller ønsker du måske at spare lidt penge, så få købt et startersæt fra Le Mini Macaron, og lav dine egne smukke negle derhjemme, lige når det passer dig.