Sundhed

Hvordan klarer du den lille sult?

Vi kender det alle sammen, hen på formiddagen og eftermiddagen, lige på de tidspunkter, hvor der er gået tilpas lang tid efter et måltid og der stadig er et stykke tid til det næste – det er lige der, hvor det er allersværest at holde sig fra kage og andre søde sager, især hvis ikke, der er andre alternativer. Hos Frugtkasser.dk tilbyder de et rigtig godt alternativ, der kan komme alle på arbejdspladsen til gode. Med en frugtkasse fyldt af sæsonens friske frugt leveret 1, 2 eller måske 5 gange om ugen, kan du, dine kolleger og medarbejdere alle nyde lækkert frugt, og sætte den lille sult i skak – helt uden besvær og samtidig holde den sunde linje.

Hvilken frugtkasse passer til jeres behov?

Der findes flere forskellige frugtkasser, som også kan tilpasses, så I får nøjagtigt det antal frugt, som I har behov for. Der findes blandt andet disse standard frugtkasser:

  • Håndfrugt til virksomheden: En frugtkasse med 40 stykker frugt – selvfølgelig altid med sæsonens bedste frugt.
  • Basisfrugt i kasser: Fås i forskellige størrelser med 55, 75 eller 100 stykker frugt, så selv den lidt større eller måske bare den virkelig frugtglade arbejdsplads kan få glæde af frisk frugt.
  • Økologisk frugtkasse: En frugtkasse med 40, 60, 75 eller 100 stykker 100% økologisk og frisk frugt. Det er det naturlige valg for jer, der også tænker på miljøet. Frugten bliver nemlig pakket i miljøvenlige og fødevaregodkendte kasser, som er fremstillet af 80% genbrugsfibre og er genbrugelige.

Start den gode vane i dag

Er I blevet sultne på noget lækkert frugt, så kan frugtkasserne nemt bestilles på deres website, hvor de også har flere informationer om de enkelte frugtkasser, samt listet de mange fordele ved frisk frugt i hverdagen – så læg vejen forbi og bliv klogere på en sund løsning til den lille sult.