Sansemotoriske hjælpemidler til børn

Styrk dit barns grovmotorik med legetøj fra Vicca

Når det kommer til at udvikle dit barns motorik kan legetøj være en fantastisk hjælper. Hos Vicca finder du et bredt udvalg af lækkert legetøj, der kan hjælpe med at styrke dit barns grovmotorik. Legetøjer i denne kategori egner sig rigtig godt til de yngre børn, der har behov for at kunne tumle sikkert rundt med deres legetøj.

Bredt udvalg

Når du kigger i vores udvalg finder du hurtigt ud af, at vi har legetøj til grovmotorik til enhver smag. Vi sælger blandt andet sanselegeborde, hvor du kan hælde sand i og lade dit barn få sensoriske inputs på den måde. Vi sælger også ærteposer, som dit barn kan kaste med og gribe. Vores sansebolde med glitter eller perler er også fantastisk populære, da de ikke kun sensorisk men også visuelt stimulerer dit barn. Vores balancebræt er også yderst populære til de lidt større af de yngre børn. Med det rette underlag kan dit barn udvikle en fantastisk balance med et af vores robuste balancebræt. Lige meget hvad du ønsker at styrke hos dit barn kan du med garanti finde legetøj hos Vicca, der kan hjælpe.

Alt i legetøj

Hos Vicca finder du ikke kun legetøj, der styrker grovmotorikken. På vores hjemmeside finder du også et bredt udvalg af mindre legetøj til de større børn. Du finder også et væld af de populære Fidget legetøj, som kan hjælpe med at skabe ro og fokus hos dit barn. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter eller services er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj, som du leder efter til dit barn.