Herretøj, dametøj og artikler til hjemmet

Sengetøj 200×220

Er du træt af sengetøj, der kradser og er i dårlig kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Aiayu har blødt og eksklusivt sengetøj i 100% økologisk Chetna-bomuld, som både er let og behageligt at sove med. Sengetøj kan have stor indflydelse på din nattesøvn, og netop derfor har Aiyayu fremstillet det skønneste sengetøj, som ikke kun er flot, men også åndbart. Sengetøjet måler 200×200, og dynebetrækket er derfor designet til en dobbeltdyne.

Eksklusivt sengetøj i høj kvalitet
Hos Ayiayu kan du finde et unikt udvalg af eksklusivt sengetøj i høj kvalitet. Sengetøjet fås i afdæmpede og fine farver, som passer ind i ethvert soveværelse. Eksempelvis fås sengetøjet med helt tynde lyseblå striber og helt tynde mørkeblå stribe. Sættet inkluderer sengebetræk til en dobbeltdybe samt to hovedpudebetræk med konvolutlukning – her har du selv mulighed for at vælge størrelsen på dit hovedpudebetræk. Ikke nok med at sengetøjet er fremstillet i 100% økologisk og blødt bomuldspoplin, så kommer betrækket også i en flot bomuldstaske, som kan anvendes til forskellige formål. Sengetøjet bliver desuden fremstillet med et diskret Ayiayu-logo og en lynlås lukning, som giver et ekstra lille touch til sengetøjet.


God absorberingsevne og bløde materialer
Der er ikke noget værre end syntetisk sengetøj, som kradser, og som man ikke kan ånde i om natten. Netop derfor fremstiller Ayiayu sit sengetøj i 100% bomuld, der er lavet af tynde og tætvævede garner. Fordelen herved er, at sengetøjet har en god absorberingsevne og samtidig er meget blødt, så kan du sove med det alle sæsoner året rundt. Grundet den gode kvalitet, kan du samtidig være sikker på, at sengetøjet holder farven, uanset hvor mange gange du vasker det.