Staldinventar

Staldvinduer der ikke går i stykker

Den klassiske udfordring med staldvinduer er at de enten går i stykker eller hurtig bliver snavsede. Uanset størrelsen på din stald, så bliver det hurtigt en omfattende opgave at rengøre og vedligeholde vinduerne.

De bliver konstant udsat for stød fra dyrene. Et hestehoved kan nemt smadre en rude i staldvinduet. Nogle har set lyset i at installere vinduer af plast.

En bedre løsning end plast

Men plastik er ikke altid den bedste løsning. Hvis du vil sikre godt lys i stalden, så har du brug for en glasrude som lyset kan trænge bedre igennem. Nogle mennesker affinder sig bare med at staldvinduer bliver beskidte.

Men mange foretrækker at også stalden er pæn og let at vedligeholde. Derfor kan det være en god idé at vælge vinduer af glas.

Glas der ikke går i stykker

Løsningen er at købe vinduer der lavet i hærdet glas. Hos Midjyden Staldinventar kan du købe alle typer vinduer til din stald med hærdet glas. De laver også vinduer på specialmål, så der er ingen undskyldning for ikke at investere i et godt vindue.

Glasset er seks millimeter tykt og kan klare slag og stød fra dyrene i stalden. Desuden er glasset lettere at vedligeholde end plast. Hærdet glas bliver ved med at være pænt.

Mere sikker stald

Uanset om din stald er hobby eller erhverv, så har du brug for høj sikkerhed. Der skal være trygt for dyrene at bo og sikkert for dig eller dine medarbejdere at færdes. Det giver ro at du ikke skal tænke på vinduerne.

Hærdet glas mindsker risikoen for glasskår som kan gøre skade på dyrene. Selvom en rude af hærdet glas skulle gå i stykker, så vil den nærmest smuldre i stedet for at levere glasskår. Du skærer dig ikke på glasskår fra hærdet glas.