Herresko, damesko og børnesko

Lola Ramona sko til hverdag og fest

Hvem siger at høje hæle behøver at være ukomfortable? I løbet af en fest eller større begivenhed vil der hos de fleste opstå den karakteristiske ømhed i fødderne. Derfor vækker tanken om at spendere flere timer i høje hæle ikke altid de mest positive følelser frem. Men heldigvis er der en lang række skomærker, der har knækket koden til designet af det perfekte par høje hæle, der skåner fødderne i en grad, hvor man undgår smerter. Her er det oplagt at gå på opdagelse i udvalget af Lola Ramona sko, hvor man både får komfort og design. Ecco og lignende skomærker har i høj grad også formået at skabe stiletter, der er rare at have på – hele aftenen.

Sålen gør forskellen

I rigtig mange tilfælde er det først og fremmest sålen, der har en kæmpe indflydelse på graden af komfort i en stilet eller et par almindelige hverdagssko. En billig sål har en tendens til at blive flad forholdsvist hurtigt. Det er alfa og omega, at der bliver brugt godt med tid i designprocessen på at skabe en sål, der netop støtter foden de rigtige steder. Det opnår man blandt andet ved at inkorporere en stærkere skumdensitet omkring hælen og midterstykket, hvor mange normalt oplever et særligt behov for støtte. Lola Ramona er et godt eksempel på et mærke, der har denne egenskab højt på prioriteringslisten i stiletdesignet.

Stiletter i mange former og farver

Udvalget af Lola Ramona sko bærer især præg af et karakteristisk mønsterdesign, hvor hæl og sål ofte udgøres af en række flotte striber, der kommer i et væld af forskellige farver og former. Vælger du en almindelig sort stilet kan striberne i høj grad være med til at give skoene et personligt touch. Selvom Lola Ramona blev skabt i København i 2005, kommer inspirationskilderne til mærkets designs fra sydlige dele af Europa i bland andet Spanien og Italien.