Gardiner

Skærm for lys og nysgerrige blikke med lamelgardiner på mål

Gardiner er en essentiel del af indretningen i de fleste hjem. Måske ikke den mest personlige del, men de er praktisk uundværlige – især hvis du bor i byen. Indret dit hjem med praktiske og effektive lamelgardiner på mål, og undgå blændende sol og nysgerrige blikke.

Der findes mange forskellige typer af gardiner. Måske foretrækker du voluminøse stofgardiner, som tilføjer hjemmet noget højtideligt og storladent. Eller også er du mere til praktiske gardiner, som er nemme at betjene, overkommelige i pris og som skærmer effektivt. Hvis du hører til sidstnævnte gruppe, er lamelgardiner måske noget for dig.

Lamelgardiner består som oftest af lodrette fag, som enten er lavet af stof eller papir. Lamellerne er monteret på en skinne, og de kan roteres, så du lukker mere eller mindre lys ind. Derfor kan du altid justere lysindfaldet afhængig af tidspunktet og dine personlige præferencer.

Lamelgardiner er altså en fleksibel og effektiv løsning, som giver dig stor kontrol over lysindfaldet i dit hjem.

Indret dit hjem praktisk med holdbare lamelgardiner

Lamelgardiner fås i et utal af forskellige designs. Derfor kan du også finde et design eller en farve, som passer til din personlige indretning.

Oftest betjenes gardinerne med et enkelt snoretræk. Opsætningen er også enkel, da lamellerne er monteret på en skinne, der blot skal fastgøres øverst i vindueskarmen på minimum to punkter.

Lamelgardiner fås i alle tænkelige mål. Hvis ikke du kan finde et gardin i standardmål, der passer, kan du til en overkommelig pris få fremstillet lamelgardinerne i specialmål.

Hvis du er på udkig efter nye gardiner, og ønsker en løsning der er enkel både af udseende og natur, så bør du overveje at investere i lamelgardiner.