Smertelindring

Biofreeze hjælper dig af med smerter og ømhed

Smerter kan være med til at begrænse dig i hverdagen. Med smerter kan du nemlig være begrænset i, hvilke aktiviteter og bevægelser, du kan lave. Og med smerter kan du muligvis ikke leve det liv, du ellers går og drømmer om.

Derfor skal dine smerter naturligvis behandles, så du igen kan leve lige præcis det liv, du ønsker, hvor du kan bevæge dig frit helt uden smerter. For er der én ting, der er sikkert, så er det, at livet er for kort til smerter, der begrænser.

Der findes et væld af forskellige behandlingsmuligheder, når det kommer til smertelindring og smertebehandling; varme, massage, træning – og så er der køling. Biofreeze er en måde at komme smerter til livs med køling. Det er en kølende creme, der på få minutter lindrer smerter, bekæmper ømhed og hævelser.

Bekæmp smerter, ømhed og hævelser med Biofreeze

Biofreeze skal påføres og masseres ind på det ømme område. Efter kort tid vil du mærke en lindring af smerterne, og derefter har cremen en virkning på op til 6 timer. Cremen kan du smøre på det ømme område 4 gange om dagen.

Der er mange tilfælde, hvor du kan bruge Biofreeze. Først og fremmest kan du anvende Biofeeze, hvis du har kroniske smerter i muskler og led. Derudover kan du også bruge cremen, hvis du døjer med ømme muskler efter træning eller anden sport. Skulle du være uheldig og have forstuvet noget, så kan Biofreeze også være en hjælp.

Biofreeze kan altså bruges i mange henseende, og med dens hurtige virkning og smertelindring, kan du hurtigt få lagt en dæmper på dine smerter, så du igen kan komme ud og bevæge dig og lave de ting, du har lyst til.