Lav selv smykker

Dette bør du købe, når du er i lufthavnen

Noget af det første, der minder os om, at vi er på vej på ferie, er, når vi træder ind i den store velkomsthal i lufthavnen. Den summende fornemmelse, duften af nye kufferter og parfume og forventningens glæde, som hænger i luften, er alt sammen med til at skabe den fornemmelse, man har i maven, når man er på vej på ferie.

Først tjekker man sig selv ind, så sin bagage, og så skal man gennem security. Derfra er det faktisk bare at vente, til flyet afhår. Og hvad kan man så bruge tiden på? Shopping. De fleste lufthavne bugner nemlig med store, dyre og sjove forretninger med masser af tilbudsvarer og eksklusive lufthavnsudvalg. Den store duty free-butik er også velbesøgt. Men hvad kan egentlig betale sig at købe i en lufthavn? Du får vores to bud her.

Spiritus

Det kan næsten altid svare sig at købe spiritus med hjem fra duty free-butikken, når du er i lufthavnen. Hvis du er på vej afsted, kan du kigge efter et par gode flasker vin, gin eller andet, som I kan nyde på terrassen, inden I skal ud at spise. På vejen hjem er det oplagt til gaver eller til dig selv. Duty free forhandler nemlig det meste spiritus ret billigt – og nogle gange har de produkter, som du kun kan købe i lufthavnen.

Swarowski

Noget, der nærmest er fast inventar i de større lufthavne, er Swarowski, der sælger smukke smykker prydet med smukke Swarowski krystaller. Hvis du finder en af deres butikker, bør du gå på opdagelse i de fine og betagende smykker, som typisk fås billigere i lufthavnen. De glimtende og strålende krystaller i alle smykkerne står altid i flot kontrast til den flotte blå farve, som er kendetegnet ved Swarowski.