Behandling

Oplev smertelindring og forståelse for dine smerter

Alt for mange mennesker lever med smerter i deres hverdag, som de har svært ved at forstå eller arbejde med. Nogle lider under kroniske smerter, som kontrollerer hver dag, mens andre oplever faser med smerter, som de ikke ved, hvor stammer fra.

Hvis du ønsker at få en bedre forståelse for dine smerter og samtidigt lære at håndtere og lindre dem, så er smertebehandling i Silkeborg noget for dig.

Her vil du blive guidet ud fra den nyeste smertevidenskab, så I sammen kan blive klogere på din heling og dens proces. Du vil få mulighederne for at undersøge din krop, dig selv og din hjerne nærmere – med og uden smerter.

Bryd mønstret og få en ny hverdag

Smerter er en individuel oplevelse af mange årsager. De kan være forskellige steder i kroppen og derfor være hæmmende i forskellige aktiviteter, men samtidigt er der også forskellighed i, hvilket smertebillede man selv har.

Du oplever nok som følge af dine smerter, at du er begrænset både fysisk og psykisk. Ofte følger frygten for at få flere smerter, hvis man bevæger sig og bruger kroppen, og måske mangler du muligheden for at kunne spille fodbold med børnene igen – forøge din livskvalitet.

Med ergoterapi og smertebehandling kan du få hjælp til at bryde en ond cirkel og måske få øje på nogle nye mønstre, hvor du ikke længere er hæmmet af dine smerters begrænsninger.

Gå på opdagelse i en verden af smertelindring og få fornyet motivation i din dagligdag.

Giv din hjerne muligheden for at opleve nye mønstre og giv dit følelsesmæssige jeg hjem i en ny krop. Du kan tage kontakt allerede i dag, og se hvilken form for smertelindring, du ønsker at fokusere på. Der er hjælp til dig.