Mad

Lad andre stå for din sunde og varieret aftensmad

Det kan være svært at finde plads til varierede måltider i en travl hverdag. Man kan hurtige falde i en mindre sund rutine, der består af stressende og sene ture til indkøbscentret eller en uge bestående af de samme måltider eller rester.

Med varieret og sunde måltider vil du opleve at have mere energi i din hverdag, og du kan placere det overskud i de opgaver og værdier, som du ønsker. Det kan du gøre ved at gøre brug af en fantastisk service, der leverer måltidskasser lige til din hoveddør.  

Denne luksus er en service, som er til at betale sig fra, og hvis værdi kommer tifoldigt tilbage. Priserne starter fra kun 50 kr. pr. måltid, og leveres i bæredygtig emballage, som du nemt kan afskaffe eller genbruge.

Alle måltiderne er spækfyldt med friske råvarer, der er fyldt med vitaminer, og der følger ingen opskrifter. Det er lige til at gå til, og det tager blot mellem 10-30 minutter at varme op og anrette.

En luksus alle har ret til

Der er både en måltidsbox til dig alene, eller til dig, der har en familie at brødføde. Du kan få op til fire forskellige boxe afhængigt af, hvad du ønsker i din måltidskasse.

Du kan vælge hverdagsboxen, der består af op til fire aftensmåltider med kød, der både indeholder klassiske børnefavoritter og nye overraskelser. Hvis du lever et liv som veganer eller ønsker at forsøge, kan du vælge veganerboxen, der vil give dig god indsigt i sæsonens råvarer og nye smagssammensætninger.

Hvis du ønsker at blande kød og kød-frie dage, kan du vælge flexiboxen. Der er også en helhedsløsning til dig, der ønsker alle dagens tre måltider forberedt. Det er slankeboxen, som vil give dig ekstra tid til at fokusere på din træning.

Alle måltidskasser vil blive forberedt af en hverdagskok med mange års erfaring i branchen. Kokkene ønsker at give dig fantastiske smagsoplevelser i hvert måltid. Deres mål er, at du kan bruge måltidskasserne til at spare tid og bruge overskuddet på ting, som betyder noget for dig.

Undersøg hvilken måltidskasse der passer bedst ind i din eller jeres hverdag, og oplev det overskud der følger med sådan en service. Lad kokkene hjælpe dig i hverdagen og oplev nye spændende madoplevelser, der er lavet med fokus på kvalitet.