Mirenesse mascara

Mirenesse Mascara til sarte øjne fra Green Harmony

Mirenesse Mascara til sarte øjne fra Green Harmony

Mascara er den mest essentielle del af en flot dag- eller aften-makeup – ja, faktisk vil du til daglig kunne nøjes med en let foundation, suppleret med en mascara af god kvalitet. Mascara fremhæver dine øjne, så deres form bliver understreget, og de vil stå tydeligere frem i dit ansigt. Samtidig er lange øjenvipper et symbol på sensualitet og ungdom – og de kan få dig til at fremstå mere dramatisk, hvis du vælger at lægge mascara på i et tykkere lag. En mascara, som er lavet til at få vipperne til at fremstå tættere og kraftigere, tilføjer et skær af eksotisk mystik til dine øjenomgivelser.

 

Det er vigtigt at udskifte sin mascara ofte. Gammel mascara tørrer ud i beholderen, og opsamler samtidig bakterier fra mascara børsten. Derfor er det også en god idé at rense sin mascara børste med jævne mellemrum. Ligeledes kan det anbefales kun at købe mascara, som ikke indeholder så mange kemikalier og tilsætnings stoffer, som kan virke irriterende på øjenomgivelserne og som kræver en skrap øjenmakeup fjerner for at kunne renses af. I allerværste fald kan dette medføre allergiske reaktioner i øjne og øjenomgivelser – og så kan du risikere, at det er helt slut med at bruge makeup omkring øjnene i fremtiden.

 

Hos Green Harmony fører vi den roste og anerkendte Mirenesse mascara, som især udmærker sig derved, at den er fremstillet af udelukkende ingredienser af bedste kvalitet, som samtidig er milde mod øjne og øjenomgivelser og derfor egner sig særdeles godt til sensitive øjne. Mirenesse sort mascara indeholder ingen parfumer, parabener, ftalater, alkohol, nikkel, mineralske olier, eller natrium Lauryl-Sulfat (SSL). Selvom du bærer kontaktlinser, kan du således sagtens anvende Mirenesse sort mascara – og du bliver ikke irriteret i øjnene, selvom du er iført Mirenesse sort mascara i de mange timer, du tilbringer foran en computer skærm.

 

Mirenesse sort mascara er samtidig vand- sved- og tårefast, og tværes ikke ud. Du fjerner den simpelt hen ved at blødgøre øjenomgivelserne ved lunkent vand , og herefter kan mascaraen trækkes af de enkelte øjenvipper som små rør. Intet behov for vatrondeller og øjenmakeup fjerner her!

 

Hos Green Harmony fører vi Mirenesse sort mascara til særdeles konkurrencevenlige priser – så det ikke gør alt for ondt på pengepungen, når mascaraen skal udskiftes. Vores grønne profil er din garanti for, at du får et rodukt, som er allergivenligt, miljøvenligt, og frem for alt ikke testet på dyr.