Rug solid

Rug solid

Rug solid

Rug Solid er et brand, som er kendetegnet ved sine luksuriøse og smukke tæpper. Men Rug Solid laver ikke bare almindelige gulvtæpper – nej, de laver tæpperne af genbrugte materialer, som får nyt liv i et smukt tæppe. De genbrugte materialer stammer fra tøjindustrien, hvor mange metervarer ofte går til spilde. På den måde sikrer Rug Solid som brand, at der forekommer mindre spild og mere funktion i en industri, som i den grad er dårlig til at genbruge. Det er selvfølgelig kun de gode rester der genbruges og alle tæpperne har derfor en meget udsøgt kvalitet. De bæredygtige tæpper er primært lavet af genbrugte skindrester eller af bomuldsrester og fordi de netop er lavet af genbrug er de alle helt unikke og særlige. 

Overvejer du at anskaffe dig et bæredygtigt tæppe fra Rug solid kan du se et stort udvalg hos Pindhus.dk. Her finder du eksempelvis det populære jeans kludetæppe. Det er fremstillet udelukkende af rester fra gamle jeans, og derfor har det en rå og anderledes udstråling. Det blå farvespil som lyser ud af de grove blå stykker stof er helt unikt og fortryllende. Dette tæppe er vævet i hånden og har en ekstra kraftig kvalitet som følge af en meget tæt vævning. Tæppet er mærket med en lædermærkat, som med det samme leder tankerne hen på et par jeans. 

Et andet populært tæppe, som findes hos Pindhus.dk, er bomuldstæppet i farven misty rose. Det fine lyserøde tæppe er smukt og feminint i farven, og kan virkelig sætte prikken over i’et i et feminint indrettet hjem. Også dette tæppe er vævet i hånden og det er selvfølgelig også fremstillet af bomuldsrester fra modeindustrien. Dette tæppe er udover at være unikt og smukt også utrolig praktisk. Det kan nemlig vaskes ved 30 grader, hvis det skulle blive tilsmudset eller beskidt. 

Lædertæppet, som er fremstillet af læderrester er også at finde hos Pindhus.dk. Det er et tæppe som er utroligt cool og udstråler en unik og rå aura. Tæppet er håndflettet af skindrester fra tøjindustrien og det er et tæppe du ikke finder nogle andre steder.

Et sidste tæppe, som skal nævnes her er plastictæppet. Det er et sjovt og anderledes tæppe, fordi det er lavet af plasticrester. Det ligner umiddelbart et bomuldstæppe, men det har mange fordele, som et bomuldstæppe ikke har. Man kan eksempelvis nemt og effektivt tørre tæppet af med en klud, hvis der er blevet spildt på det.