Mountainbike

Køb mountainbike hos Bike & Co til gode priser

Køb mountainbike hos Bike & Co til gode priser

Som cyklist ved du, at visse typer cykler egner sig bedre til visse formål end andre. Er du for eksempel typen, som udelukkende anvender cyklen til transport i byen – for eksempel til og fra skole, job eller uddannelse – så er du bedst tjent med en city bike, en comfort bike eller en bedstemor- eller bedstefar cykel, som er behagelige at cykle på og egner sig godt til rolig bykørsel. Hvis du tager bilen eller anvender offentlig transport noget af vejen, kan du have stor glæde af en foldecykel, som kan ligge i et bagagerum eller stå ved siden af dig i toget eller bussen. Hvis du i din fritid er landevejsrytter og elsker fart og spænding og at slå din egen rekord, skal du have en let racercykel med mange gear, som er hurtig, agil og fleksibel, og som kan opnå meget høje hastigheder. Og hvis du er hoppet med på den nyeste trend – mountain biking – ja, så giver det næsten sig selv, at den idéelle cykel for dig er – en mountainbike!

 

Hos Bike & Co kan du finde billige mountainbikes i høj kvalitet. Vi fører kun de bedste mærker fra de mest velrenommerede producenter inden for mountanbikes, her i blandt Morrison, MBK, Nikishi, Merida og Principia. Vore mountainbikes kommer i mange forskellige varianter. I vores online shop på bikeandco kan du sortere på forskellige kriterier, for eksempel antallet af gear (udvendige gear og indvendige gear, fra otte til tredive), størrelse (fra 13,5” til 23”), mærke, og et væld af farver fra antracite grå, matsort og mørkeblå til rød, neon grøn og orange. Du kan således finde præcis den mountainbike, du drømmer om – og til en pris som ikke vil slå bunden ud af dit budget.

 

Køb din næste mountainbike hos Bike & Co, og få mulighed for at prøve cyklen hos en af vore forhandlere, inden du beslutter dig!