Professionel rengøringsartikler og rengøringsudstyr

Fantastiske rengøringsmidler til dig

Hvis du står og leder efter rengøringsmidler i fantastisk kvalitet, som virkelig får skidt og snavs af vejen og som samtidig sælges til gode priser, så kan du hos Nowas.dk finde et stort udvalg af de mest eminente rengøringsmidler på markedet. Vi har alt til både den lille og store virksomhed indenfor rengøringsmidler.

Kampen mod sygdom

Hver dag er det vigtigt at skabe et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø, for at optimere arbejdsforholdene for dig selv og dine kollegaer. Derfor finder du hos Nowas et bredt arsenal af alle de rengøringsmidler, du har brug for, for at komme bakterierne til livs. Vi sælger alt fra håndsprit, til handsker og masker. Derudover finder du også 5 liters dunke håndsprit, som du kan genopfylde beholdere med. Har din virksomhed stadig brug for at teste mod corona, kan du hos Nowas.dk også finde godkendte antigen kviktests. Ved at have et rent miljø, øger du også tryghedsfølelsen på din arbejdsplads.

Alt til de større virksomheder

Hvis du har masser af kvadratmeter i form af en stor virksomhed med meget lagerplads eller en stor frontbutik, så kan det være en rigtig god idé at investere i robuste gulvvaskemaskiner, som du kan gå bagved og manøvrere. Det gør gulvvask til en leg. Derudover kan det også være en fiks idé at investere i de trofaste NILFISK støvsugere, som du kan få glæde af i lang tid fremover. I vores sortiment finder du også små, robuste moppesæt samt sæbe til gulvvask.

Spørgsmål og henvendelser

Hvis du står med spørgsmål til vores produkter eller lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har flere års erfaring indenfor rengøringsbranchen og står klar til at hjælpe dig med at få en renere hverdag.