Computer

Et hurtigt og velkendt styresystem

 

image

Softwarenow er et online selskab, som sælger et stort udvalg af softwarelicenser i Norden. Alle produkter kommer fra officielle distributører i Europa. De leverer døgnet rundt, så når du køber et produkt, modtager du licensen med det samme på din e-mail.

Hos Softwarenow kan du købe det anerkendte og populære styresystem Windows 10 pro og Windows 10 Home. Til de professionelle kan Windows 10 være den optimale løsning til dig og din virksomhed.

Softwarenow tilbyder Windows pro til en fordelagtig pris. Denne udgave indeholder funktioner specielt designet til virksomheder, herunder:

– Kryptering – Som passer på dine data

– Fjernstyret login – Så du kan logge på din Pro-enhed derhjemme

– Oprettelse af virtuelle maskiner – Så du kan køre mere end ét system ad gangen på den samme enhed.

Hvad er fordelene ved Windows 10?

Styresystemet kommer med masser af fordele, uanset om du vælger Windows 10 Home eller Pro. Med de velkendte funktioner og kendte udseende kan du nemt lære systemet at kende og anvende det hurtigt.

Nyt design: Det nye og forbedrede design, gør at du nemt og overskueligt kan indrette dit skrivebord og dine apps optimalt.

Øget sikkerhed: Med den øgede sikkerhed er Windows 10 det mest sikre Windows styresystem. Det indebærer indbyggede sikkerhedsfunktioner, så du både kan give dig selv, din virksomhed eller din familie mere online sikkerhed.

image-1

En ny browser: Den nye browser Microsoft Edge er ikke bare hurtig, men gør det også nemmere for dig at læse indhold. Du kan også lave noter direkte på siden og dele dem med andre.

Kort sagt bliver det nemmere at forbinde dit netværk og dine enheder sammen.

Besøg Softwarenow allerede i dag, og bestil Windows 10 med det samme. Du kan også læse mere om styresystemet ved at klikke her: