Maskiner

Ventshop.dk er din letteste vej til et godt indeklima

image

Trænger dit indeklima til forbedring, så skynd dig ind på Ventshop.dk. Hos os finder du et af Danmarks største udvalg af ventilationsløsninger, og derfor tør vi godt garantere, at vi har det, du skal bruge. Skulle der dog ske det, at du mod forventning ikke kan finde det, du mangler, så skaffer vi det selvfølgelig bare til dig. Vores mål er at sælge ventilationsløsninger til landets bedste priser, og derfor ligger vores priser typisk 20 til 30 procent under de vejledende udsalgspriser. Det skyldes tre ting:

1) Vores gode samarbejde med producenterne

2) Vi har sparet de dyre mellemled såsom rådgivere væk

3) Vi har sparet en forsendelse væk og sender derfor dine varer til dig direkte fra producenterne

At dine varer bliver sendt til dig direkte fra producenten sikrer dig den hurtigst mulige levering. Hvis dine varer er på lager hos producenten, så søger vi for, at de bliver afsendt inden for en til to hverdage.

Saml dine handler og køb alt til ventilation hos Ventshop.dk

Vi har gjort ventilationsshopping nemt og bekvemt for dig. Når du køber ventilation hos Ventshop.dk, får du alt det, du skal bruge, leveret fra samme afsender. Det betyder, at købsprocessen er så nem, overskuelig og hurtig som muligt, da vi sparer dig for at skulle være i kontakt med forskellige leverandører og holde styr på flere handler på samme tid.

image-1

Stort udvalg af ventilationsprodukter hos Ventshop.dk

Vores produktsortiment er delt op i tre kategorier: Arbejdspladsindretning, industriventilation og komfortventilation. Under kategorien arbejdspladsindretning finder du alt, hvad du skal bruge til at indrette en miljømæssigt sikker arbejdsplads for dig og dine kollegaer. Kategorien industriventilation indeholder blandt andet ventilatorer og filteranlæg, mens du under komfortventilation eksempelvis kan finde aggregater, armaturer og brandspjæld.

Ventshop.dk er din ventilationsekspert

Med 20 års faglig ekspertise i bagagen hører vi i dag til blandt landets dygtigste ventilationseksperter, og det er vi meget stolte af. Vi deler gladeligt ud af vores ekspertise, og vores engagerede og dygtige medarbejder sidder hver dag klar med kompetent vejledning og gode råd til dit køb af ventilationsprodukter. Vores vigtigste opgave er at vejlede vores kunder, og vi søger altid at finde frem til den bedst mulige løsning for den individuelle kunde. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig på telefon +45 44 66 17 77 eller mail info@ventshop.dk.