Erhverv

Vandpumper til professionel og pletfri vinduespudsning

image

Hos Nowas.dk har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af vandpumper til professionelle vinduespudsere, som ønsker at efterlade skinnende og pletfri vinduer – hver gang. Vi forhandler vandpumper til rengøringsbranchen og lignende erhverv, og vores vandpumper er designet til rentvandsanlæg. Med anerkendte og kvalitetsbevidste mærker såsom Shurflo, Aquatec og Varitech Systems, hører vores udvalg af vandpumper til blandt Danmarks bedste. De mærker, vi fører, har alle mange års erfaring med professionel vinduespudsning, og vandpumperne er derfor udviklet på baggrund af et solidt kendskab til de funktioner, brugervenlige og funktionelle vandpumper skal have. Derudover er samtlige af de vandpumper, vi tilbyder, naturligvis driftssikre.

Stort udvalg af vandpumper til kompromisløs vinduespudsning

Vores vandpumper er til dig, som stiller høje krav til funktionalitet og ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten. De driftssikre vandpumper er designet til rentvandsanlæg i køretøjer samt til brug ved vinduespolering. Vandpumpen kan sagtens stå alene, men den kan også bruges i kombination med en flowcontroller, med hvilken du opnår den optimale ydeevne. Vores vandpumper er fremstillet i et støjsvagt design, så de ikke generer og forstyrrer omgivelserne. Om det er jord, støv eller mange års snavs, du skal pudse væk, er underordnet. Vores vandpumper sikrer dig en hurtig, effektiv og kompromisløs vinduespudsning, uanset hvilken model du vælger.

image-1

Ekstra udstyr og komplette vandpumpesæt

Mangler du ekstra udstyr eller tilbehør til din vandpumpe, kan du selvfølgelig også finde det hos Nowas.dk. På vores lager har vi eksempelvis både vandslanger, batterikasser og pumpefiltre, som er nemme at opstille i kombination med forskellige mobile vinduespolerings- og vaskesystemer. Når du investerer i det nødvendige ekstra udstyr og tilbehør, sikrer du dig, at din vandpumpe fungerer optimalt.

Foruden vandpumper og det dertilhørende udstyr, tilbyder vi også forskellige udgaver af komplette vandpumpesæt. Disse leveres blandt andet med forfiltre, som sikrer, at pumpen altid beskyttes mod de partikler og det snavs, som findes i vandet. Derudover leveres de også med en praktisk slangenippel samt andet brugbart tilbehør, som hjælper dig med at udføre professionel vinduespudsning.

Nowas.dk har Nordens største udvalg af rengøringsartikler

Hos Nowas.dk er vi specialister i rengøringsmidler og -maskiner til erhverv, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig Nordens største udvalg af instrumenter til skinnende ren vinduespudsning. Foruden vandpumper og vinduespudsningsudstyr byder vores sortiment blandt andet også på tæpperensere, vandtanke og rengøringsvogne.