Lasergravering

Vælg lasergravering hos Gravør Dynesen

Vælg lasergravering hos Gravør Dynesen

Leder du efter en stilfuld måde at sikre dine ejendele på, så er en lasergravering en god og sikker måde, hvorpå du kan markere dit ejerskab. Det kan for eksempel dreje sig om dyrt IT- eller AV-udstyr (TV-apparater, stereo anlæg med forstærkere og højttalere), dyrt og uerstatteligt elektronisk musikudstyr, designer møbler eller sågar cykler eller motorcykler. Uanset om dine genstande repræsenterer en høj monetær værdi, eller om de primært har affektions værdi for dig, vil du ønske at sikre dem mod tyveri, og samtidig øge chancen for at få dine ejendele igen.

 

Hos Gravør Dynesen har vi specialiseret os i at gravere ved hjælp af laser. Når du får et stykke metal, glas, plast, stål eller træ graveret med laser, benyttes en højteknologisk metode, som udfører graveringen med lys med en meget kort bølgelængde og høj frekvens. Dette gør, at vi kan gravere i næsten et hvilket som helst materiale, med utroligt stor præcision helt ned i mindste detalje. Lasergravering er en meget hurtig graveringsmetode, som især egner sig til masseproduktion, men også sagtens kan anvendes til enkeltordrer.

 

Med lasergravering åbnes der mulighed for at gravere dybt, eller blot ridse i overfladen. Dette gør lasergravering til et særdeles fleksibelt værktøj, når det kommer til gravering. På gravordynesen.dk kan du se eksempler på de utroligt detaljerede graveringer, som er udført i stikkene på Argento Audios eksklusive kabler. Der er samtidig mulighed for at tilføje farver til graveringerne efter at de er udført.

 

Selv træ kan graveres med laser. Fordelen ved at lasergravere træ frem for at benytte den gængse brændemærknings metode, er detaljegrad og præcision. Når du vælger lasergravering af dit træværk, får du et meget tydeligere defineret resultat. Vær dog opmærksom på, at det træ, der egner sig bedst til lasergravering, er er hårdt træ hvor åretætheden giver en ensartet gravering.