Sundhed

Smertefri Bevægelse – din foretrukne smerteklinik i Århus

Hvis du gerne vil have en stærk og smertefri krop, anbefaler vi dig at besøge Smertefri Bevægelse, som er din professionelle smerteklinik i Århus. Begrænses din hverdag af kroniske smerter, og har du svært ved at planlægge og kigge fremad, fordi du ikke ved, hvornår dine smerter er i udbrud? Så er du kommet til det rette sted. Hos Smertefri Bevægelse er vi specialister i at udbedre længerevarende og kroniske smerter. Ved hjælp af en kombination af træning, bevægelse og viden om, hvordan man lever et sundt liv, hjælper vi dig til at leve det liv, du gerne vil. På vores professionelle smerteklinik i Århus behandler vi alle klienter individuelt og indretter alle forløb efter den enkeltes ressourcer og ønsker. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores klienter tager medansvar for deres vej til et smertefrit liv, så de efter endt behandling kan fortsætte den sunde livsstil uden vores indblanding. Derfor giver vi dig værktøjerne til at kunne videreudvikle din fysiske kunnen på egen hånd, så du ikke er afhængig af os længere tid end nødvendigt.

Få en gratis konsultation på vores smerteklinik i Århus

På vores smerteklinik i Århus tilbyder vi en gratis konsultation til alle potentielle kunder, hvor dine ønsker og behov gennemgås, så vi sammen kan finde frem til det bedst mulige behandlingstilbud til netop dig. Hvis du takker ja til tilbuddet, skræddersyr vi et behandlingsprogram til dig, som vil give dig en stærk og robust krop. Alle vores behandlingsforløb indeholder:

  • Teoretisk viden om smerte
  • Redskaber til at kunne håndtere smerte – resten af livet
  • Strategi til at blive smertefri
  • Øvelser, bevægelser og træningsprogrammer
  • Træningssessioner med god energi og højt engagement

Besøg Smertefribevaegelse.dk og lær mere

På Smertefribevaegelse.dk finder du en masse viden og vejledning til, hvordan du kan leve et aktivt liv uden smerter i din krop. På vores hjemmeside har vi blandt andet lagt videoer med styrkeøvelser ud, som gør din krop stærk, og du kan læse om, hvordan kroppen hænger sammen og styrke din tiltro til din krop ved hjælp af øvelser, der er særligt tiltænkt netop det formål. Når din krop er stærk og smertefri, får du overskud til at lave alt det, du har lyst til. Det kan eksempelvis være at dyrke sport, gå lange ture, lege med dine børn eller bygge nyt hus, så hvad venter du på? Besøg vores hjemmeside eller vores smerteklinik i Århus allerede i dag og vink farvel til et liv med smerter.