Mode

Eterna skjorter giver dig et friskt og professionelt look

De fleste unge mennesker elsker tøj og mode. Det gør jeg også selv. Tøjet er nemlig en måde, hvor vi kan vise hvem vi er. Med tøj kan man være kreativ, lege og udtrykke dig. Tøj er samtidig en identitetsmarkør, og identitet fylder meget, når man er ung.

Derfor har mange unge også en eksperimenterende tøjstil. Endnu en gang gælder det også mig selv. Det er nemlig sjovt at prøve grænser af. Samtidig viser man, at man tør, og at man kan skille sig ud. Unge mennesker er ofte stadig i gang med at finde ud af, hvem de er. Med en eksperimenterende tøjstil styrker vi vores identitet samtidig med, at vi undersøger den. Hvis vi er rigtig rebelske, kan vi måske endda forarge de ældre generationer med vores tøj. På den måde, kan der også være en form for ungdomsoprør i vores tøjvalg.

Professionelt og stilfuldt

Den tilgang til tøj, kan man desværre ikke have hele tiden. Der findes nemlig nogle steder, hvor vi simpelthen må smide hættetrøjen for at se professionelle ud. Det gælder f.eks. på arbejdspladsen.

Dresscoden afhænger selvfølgelig en del af, hvilket job du har. De fleste arbejdsgivere vil dog gerne have at deres medarbejdere ser mere eller mindre professionelle ud. Derfor bliver man nødt til at indstille sig på, at man nok skal gå efter at bære noget andet tøj når man arbejder, end når man hænger ud med vennerne eller tager i byen.

Den perfekte skjorte

Heldigvis behøver det ikke være hverken dyrt eller besværligt. Du kan sagtens finde tøj, som både er behageligt, billigt og som giver dig et professionelt look. Du forestiller dig måske, at du skal rende rundt i kjole og hvidt, eller hive i et mørkeblåt jakkesæt. Så langt behøver du dog ikke at gå. Du kan nøjes med en pæn skjorte.

Når du skal vælge skjorte, er det fornuftigt at gå efter en forholdsvis neutral farve. Hvide, grå eller blå skjorter ser godt ud på stort set alle. Stribede eller ternede skjorter kan også altid bruges.

Du skal selvfølgelig vælge et godt mærke. Det holder bedre, ser bedre ud og er mere behageligt. Gå efter Eterna skjorter. De opfylder alle krævende til en skjorte, og kan fås til en nogenlunde fornuftig pris. På den måde kan du blive klædt på til arbejdet, uden at blive ruineret.