Asp-produkt.dk

Praktisk design til bygge- og anlægsbranchen

Praktisk design til bygge- og anlægsbranchen

ASP Produktudvikling er en entreprenørvirksomhed, som arbejder for bedre flow på arbejdspladserne i bygge- og anlægsbranchen. Med smarte produkter i praktiske og mobile designs, skaber de moderne løsninger til højere produktivitet på byggepladserne. Deres udvalg henvender sig til professionelle inden for branchen, som ønsker at få det optimale ud af deres arbejdsdag, og samtidig opleve mindst muligt slid på kroppen. Kig forbi deres online katalog og find information om de produkter, din virksomhed kan nyde godt af.

Vakuumløfter og mange andre produkter

Kataloget hos ASP Produktudvikling byder på alt godt til bygge- og anlægsbranchen. Hvad enten det handler om fliselægning eller slamsugning, finder du produkter i moderne designs, som kan være med til at gøre din arbejdsdag nemmere. 

I kataloget kan du se nærmere på fliselet mini, knap-on kran, sandafretter, hydraulisk kantstenstang, pallevogn, skilteklodstang, vinduesløfter, autoglas løfter, bloc og leca løfter, løftevogn til dæksel, elektriske og mekaniske dækselløftere, NetOp tagsikkerhed, samt den populære vakuumløfter. Alt i alt er der produkter til en lang række af de mest udbredte arbejdsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, som alle har den solide holdbarhed og det praktiske design tilfælles. 

Vakuumløfteren var det første produkt, ASP Produktudvikling var fremme med, og helt frem til i dag nyder branchen godt af dens effektive fliselægning. Deres let transportable og hårdføre løftevogn med dæksel gør det muligt for én mand at løfte dæksler i helt ned til 50 meters dybde. Det er den oplagte løsning for den arbejder, der holder af at en uafhængig arbejdsdag med synlige resultater. På hjemmesiden kan du læse detaljer om hvert produkt, så du kan blive klogere på vægt, transport, anvendelse, tilbehør, løftestyrke osv.

Ambitiøs produktudvikling siden 1994

ASP Produktudvikling har siden 1994 arbejdet for at skabe praktiske løsninger til bygge- og anlægsbranchen. De udvikler hjælpemidler, som kan skabe et bedre flow på arbejdspladserne; give synlige resultater; og mindske belastningen på arbejderne undervejs. I starten beskæftigede de sig udelukkende med bygge- og anlægsbranchen, men i dag udvikler de også produkter til tømrerbranchen. Som kunde vil du altså opleve fordelene ved en entreprenørvirksomhed, der har en bred know how om de praktiske fag og arbejdsprocesser.

Deres hjemmeside gør det nemt for dig at sætte dig ind i produktudvalget. Alle produkter fremvises med tekst og billeder, og flere af dem kan du se i aktion i en online videosekvens. Har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte medarbejderne hos ASP Produktudvikling for svar og uddybelse. Besøg dem på Asp-produkt.dk.