Bolig

Mangler du det sidste pift til boligen?

image

Så bør du kigge nærmere på liselofter eller listebeklædninger, som det også kaldes. Liselofter giver en meget bedre akustik og mindsker baggrundstøjen, da lamellerne absorberer luden bedre end mange andre loftstyper. Derudover giver de smukke lameller i liselofterne et smukt design, der kan højne udtrykket i din bolig. Ved at tilføje et liseloft til din bolig, kan du således give et ellers kedeligt loft et spændende og smukt udtryk eller du kan bruge det som en fin kunstnerisk detalje på væggen.

Modeller og opsætning

Der er tre modeller, der alle fås med eller uden fingersamlinger og med sort filt og egefinér i 6 forskellige varianter eller olieringer: Natur, hvid olie, klar olie, brun olie, mørkebrun olie samt sort olie. Monteringen foretages med skruer eller dykkere, den mindst bemærkelsesværdige og den hurtigste metode er med dykkerne, da man blot kan skyde dem op igennem filten i den bagvedliggende plade.

  • Basic 16x300x2400mm: Denne model leveres uden 2. beklædning.
  • Pro 28x300x2400mm: I denne model er en 2. beklædning inkluderet, hvilket betyder, at der ikke behøver at være andre materialer opsat inden opsætningen af denne.
  • Pro+ 16x300x2400mm: Denne model har ingen 2. beklædning i sig, men har en større lydabsorberingsevne, fordi den har gennemgående udfræsninger bagved filten, der gør at lyden absorberes i filten samtidig med at den vandrer op i den bagvedliggende isolering.

image-1

Fordele og god service

Der er flere fordele ved at handle hos Idégården Living: Du får gratis levering på ordrer over 500.-, de har kun 1-3 dages leveringstid og du har altid 14 dages returret. Derudover er virksomheden e-mærket, så du kan handle sikkert. Hvis du ønsker inspiration til hvordan sådan et liseloft kan tage sig ud, kan ud også kigge med inde på deres instagram, hvor de deler billeder af deres produkter i brug og i egentlige hjem og omgivelser.