Erhverv

Lad dine kunder spejle sig i dine varer med flotte mannequiner

Som forhandler er du altid mest interesseret i at få din vare til at se godt ud. Når det kommer til tøj, fungerer det ofte bedst med mannequiner. Men de fleste forretninger er begrænsede af størrelsen på butikken, og det er selvsagt ikke alle varerne der kan komme til at hænge fremme. Derfor er det vigtigt at have en passende mængde mannequiner til rådighed og udnytte dem mest optimalt.

Hvis du for eksempel får varer hjem hver uge, kan du skifte tøjet på mannequinerne en gang om ugen for effektivt at signalere til dine kunder, at der er nyheder til rådighed. Dette gælder især mannequiner, som står i butiksvinduer. Du kan også sende et klart signal om udsalg til dine kunder ved for eksempel at iklæde dine mannequiner forskellige skilte og tilbud, men det kan være en fordel samtidig at lade tøjet være det mest synlige.

Mange mennesker er vindueshoppere, og det, der står i dine vinduer, kan afgøre om folk træder ind i din forretning og gør et køb. Så sørg for velklædte mannequiner, som du ofte opdaterer med spændende nyheder!

2

Mannequiner er den bedste måde at fange kundernes opmærksomhed

Det kan være svært at få tøj på hylder og bøjler til at se rigtigt indbydende ud, og det er her du med fordel kan bruge mannequiner til at pifte indretningen i din butik op. Mannequiner tilføjer stil til din butik, og du kan bruge dem til at showcase forskellige outfits som dine kunder ville være interesserede i.

Du kan få mannequinerne i et bredt udvalg og i forskellige kvaliteter. Blandt andet kan du få sportsmannequiner eller plus size-modeller. Tag et kig på udvalget og invester i din forretning i dag!