Rengøring

Luk solen ind gennem vinduet

Nu hvor foråret for alvor har ramt os og uret er blevet stillet en time frem, så får vi virkelig noget ud af de mange soltimer, og det skal du selvfølgelig også kunne nyde helt optimalt. Med ny- og velvaskede vinduer så er der åbnet for at solens stråler kan komme ind i din stue, køkken eller kontoret. Vil du være sikker på, at vinduerne bliver helt rene og skinnende, så skal du kontakte super1rent.dk, så kommer de og leverer en professionel vinduesvask – uanset om det er til hjemmet eller kontorbygningen. De tilbyder nemlig også vinduesvask fra lift eller ved rappelling.

Hvorfor vælge vinduesvask fremfor –pudsning?

Hvor en vinduespudser bruger vand og sæbe til pudsning, så benytter en vinduesvasker demineraliseret vand til rengøringen af dine vinduer, hvilket modvirker forekomsten af striber. Vandet bliver først varmet op til 80 grader i et moderne blødgøringsanlæg, hvilket gør at vandets hårdhed rammer 0, mens det stadig har samme effekt som grundrens. Det vil sige at vinduerne kan blive helt rene uden brug af rengøringsmidler – det giver mening for dig og for miljøet. En anden fordel ved denne type vinduesvask er, at vinduesvaskeren kan stå på jorden og nå vinduer i helt op til 22 meters højde.

Byd verden indenfor

Har du rene og klare vinduer kan du altid følge med i og være en del af verden udenfor – det er dit ansigt mod verden, på mere end en måde. Det er nemlig også noget af det første, andre mennesker og forbipasserende kan se, og renvaskede vinduer ser bare pænere ud. Du kan få et uforpligtende tilbud hos super1rent.dk enten ved at udfylde deres kontaktformular på deres website eller ringe til dem, så kan I finde ud af hvilket udstyr og fremgangsmåde, der passer bedst til at vaske jeres vinduer.