Vaser

Lav skønne stillebens med vaser

Lav skønne stillebens med vaser

Grønne planter, smukke blomster og kaktusser af alskens slags er det absolutte must i indretningen anno 2017. Men hvordan integrerer man dem i sin bolig, så de falder naturligt ind og ikke fylder for meget? Svaret er stillebens; små udstillinger eller samlinger af ting, der er stillet op på en måde, så de skaber blikfang og kant i indretningen.

Og hvad er mere aktuelt til dine grønne stillebens end vaser? Store vaser, små vaser, enkle vaser og finurlige vaser – de kommer i et væld af former, farver og størrelser, og der findes med sikkerhed flere modeller, der passer til din smag, dit hjem og din stil.

Vaser importeret fra Vietnam

Hos NorthByNorth kan du finde de smukkeste vaser direkte importeret fra Ho Chi Minh i Vietnam. Vaserne stråler af kvalitet, og de smukke, håndmalede krukker er perfekte til at lave lækre stillebens i hjemmet – store såvel som små, ude såvel som inde.

Brug for eksempel den rustikke Atlantis vase med et enkelt lille hul i toppen sammen med lange grene fra haven. Kombiner med et par af de rustfarvede vaser i forskellige størrelser, så du skaber liv og niveauer i udstillingen. Du kan vælge at fylde dem med råt afklip fra haven eller smukke blomster på stængler – det er en smagssag.

Det skal du være opmærksom på

Det kan virke uoverskueligt at kaste sig over stillebens, men når du først kommer i gang, så er det slet ikke så svært. Der er et par enkelte råd, du med fordel kan følge, hvis du vil gøre det lettere for dig selv:

- Keramik og vaser er stemningsskabende, og der knytter sig ofte en historie til udførelsen, der som regel skinner lidt igennem. Derfor er det gode elementer i et stilleben.

- Fortæl en historie. Dit stilleben må gerne fortælle en personlig historie om de ting, du godt kan lide – de ting, der har betydning for dig.

- Brug få udvalgte ting, så dine minder og yndlingssager for alvor får lov at stå frem.