Kokketøj

Lækkert kokketøj behøver ikke koste en formue

Lækkert kokketøj behøver ikke koste en formue

Vi har alle sammen et billede af, hvordan den helt stereotype kok ser ud: Hvis jakke med en dobbelt række af runde, sorte knapper, et par brede, hanefjeds- eller pepita ternede bukser, praktiske sorte sko og en hvid kokkehue med stor puld og bredt pandebånd. Der er dog sket meget siden, den faste kokkeuniform så sådan ud. Tiderne skifter – og det samme gør moden. Et par kokkebukser kan således sagtens være ensfarvede i for eksempel sort eller marine blå, og en kokkehue er ikke længere blot en kokkehue – den kan antage mange forskellige former, for eksempel sixpence, bandana, tørklæde eller fedora, og lige så mange forskellige farver. En kokkejakke behøver heller ikke nødvendigvis at være kridhvid – den kan lige så godt være sandfarvet, beige, sort eller blå. Og når det kommer til knapperne, er det kun fantasien, der sætter grænser for udformningen! Ønsker du kokkejakke knapper formet som små chilier, citroner, smiley faces eller måske dødninge hoveder, kan du sagtens vælge disse varianter fremfor den mere konservative blanksorte.

Find billigt kokketøj i høj kvalitet hos Image Wear

Hvis du er restauratør eller bestyrer af et køkken, hvori der optræder en professionel kok, br du ære hans erhverv ved at udstyre ham med arbejdstøj i høj kvalitet. Godt kokketøj er nemlig ikke blot pænt at kigge på – det er også behageligt at arbejde i flere timer om dagen. Samtidig kan kokketøj af høj kvalitet tåle mange gange ugentlig vask uden at hverken glansen eller pasformen går af. Og rigtig godt kokketøj er fremstillet i slidstærke og robuste materialer, så det kan holde til daglig brug i mange år uden at gå op i sømmene.

Hos Image Wear kan du i webshoppen på imagewear.dk finde sko og tøj til restaurationsbranchen, herunder tjenertøj og kokketøj, til fornuftige priser og i mange forskellige varianter.