Ny webshop

Sådan kommer du nemt i gang med din nye webshop

Sådan kommer du nemt i gang med din nye webshop

Hvis du har fået en fantastisk ide til noget, som du gerne vil sælge via nettet, er du sikkert nu i gang med at finde ud af, hvordan du kan realisere den ide. Der er da også rigtig meget at tage fat på. Du skal have styr på leverandører, måske høre banken, om du kan få et lån, det kan være, at du skal leje lagerlokaler, og så skal du selvfølgelig også have opbygget selve webshoppen, så du har en platform, som du kan sælge dine produkter fra. Det sidste behøver dog ikke at være så svært. 

Firmaet salecto.dk har nemlig lavet en platform, der gør det nemt for dig at oprette en ny webshop. Du behøver altså ikke at være særlig teknisk dygtig eller kunne en hel masse med billedbehandling. Deres platform er så simpel, at du nemt kan brug den, nærmest uanset hvordan dit faglige niveau ellers er. Det gør, at du kan krydse en vigtig del af din to do liste og begynde at koncentrere dig om nogle af de andre ting i forbindelse med din webshop. 

Det koster selvfølgelig nogle penge at have en webshop hos salecto.dk. Til gengæld får du så også langt mere end bare en platform, som din webshop kan ligge på. Du får for eksempel hjælp til marketing og det, der hedder søgemaskineoptimering eller SEO. Det er vigtigt, når der er nogle, der skal finde dig på Google. Og det er jo ret vigtigt, at folk finder lige præcis din shop, når de søger på de ting, som du sælger. Det kan være alt fra babysokker til italienske vine. Derudover findes der en lang række muligheder for at lave marketing for din webshop på nettet. Det er med til at gøre, at du nemt kan få flere kunder i butikken den vej rundt. 

En anden stor fordel ved Salectos løsning er, at der er ikke er nogen grænse for, hvor stor eller lille din webshop kan være, når du er hos dem. Du kan starte med 10 produkter og så udvide til mange tusind. Det gør, at det er en meget fleksibel løsning. 

Hvis du allerede har en webshop, der er sat op i et andet format, men du ønsker at skifte til Salecto, hjælper de dig også gerne til det. Det kan være, at du er træt af det format, som din webshop er sat op i nu, og ønsker et, der er nemmere at bruge. Det kan du nemt få med Salecto.