Arbejde

Køb stort ind til din virksomhed hos Engrospriser.dk

image

”Men hvor meget vil det koste, hvis jeg køber et helt kolli?” Hvis du køber ind for din virksomhed, har du sikkert stillet spørgsmål om mængderabat tusindvis af gange. Det giver sig selv, at det bør være billigere, når man som virksomhed bestiller et kolli, end når man bestiller en enkelt vare. Men det kan være svært at gennemskue, hvor man får de bedste priser. Hos Engrospriser.dk kan du købe stort ind og få store rabatter.

Det betyder dog ikke, at du skal købe enorme mængder, før du kan få fordel af Engrospriser.dk. Allerede ved køb af selv et lille parti, får du en pæn rabat. Men jo flere af en vare, du køber, jo bedre bliver stykprisen. Selvom virksomheden ikke altid kan love den billigste pris, er de så sikre på deres skarpe priser, at de tilbyder at regne på deres priser igen, hvis det lykkes dig at finde samme produkt billigere et andet sted.

image-1

Varer på dine præmisser

Hos Engrospriser.dk finder du et stort udvalg af varer indenfor alt fra færdselsskilte og afspærring over værktøj til emballage og rengøringsartikler. Samtidig kan du vide dig sikker på, at du som kunde hos Engrospriser får samme behandling og pris som andre kunder. Prisen er altid gennemskuelig og tydelig. Det er fair, og det betaler sig.

Engrospriser.dk har rimelige fragtpriser, men du kan også vælge selv at hente dine varer, eller at benytte dig af hjemmesidens tilbud. For eksempel giver Engrospriser.dk fri fragt, når du køber for mere end 1000 kr. engangsartikler. Uanset hvilken mulighed du vælger, foregår handlen på dine præmisser.

Samtidig tilbyder Engrospriser professionel rådgivning på deres alsidige produkter. Ring og hør mere på telefon 70702565 eller skriv en mail til info@engrospriser.dk.