Køkken

Flot og funktionelt isenkram fra Damborg.dk

På Damborg.dk kan du altid finde Danmarks billigste isenkram. Vi har faste lave priser, og vores webshop bugner af gode tilbud og spotpriser. Er du på udkig efter Lyngbyvaser, skåle fra Bitz eller kopper fra Kähler? Så er du på rette spor, for på Damborg.dk fører vi udelukkende isenkramprodukter fra anerkendte producenter, hvis produkters kvalitet placerer dem blandt de bedste på markedet. Vores webshop er e-mærket, så du kan handle med ro i sindet. Vi tilbyder fri fragt ved alle køb over 500 kroner, og skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du 30 dages fuld returret.

Isenkram til alle

Uanset hvilken form for isenkram, du er på udkig efter, så kan du med garanti finde det på Damborg.dk. Vores store udvalg af isenkram byder på alt til køkkenet, brugskunst og boligtilbehør. Har dit køkken brug for nyt udstyr, så tilbyder vi eksempelvis gryder, pander, køkkenknive og ovnfaste fade. Er det hele dit hjem, der har brug for en makeover, anbefaler vi dig at tage et kig på vores sortiment af stilfuldt og moderne boligtilbehør, som kan pifte enhver bolig op.

Damborg.dk har leveret isenkram til hele Danmark siden 1952

I næsten 70 år har vi hos Damborg.dk solgt isenkram til husstande landet over. Vores mangeårige erfaring gør os i dag til specialister i isenkram, og vi deler med glæde ud af vores ekspertviden. Derfor opfordrer vi dig i høj grad til at besøge en af vores butikker på Sjælland eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit valg og køb af isenkram. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 30 32 93 19 og mail info@damborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.