Hobby & Fritid

Få styr på alt inventaret til din drømmegård

For mange portrætterer det rolige liv sig i et miljø med marker, skov og en uforstyrret natur. Nogen vokser op i et sådant miljø, andre er tilflyttere og for en hel tredje gruppe forbliver det i drømmen.

I flere tilfælde præges dette miljø og liv med en gård i sin fuldkommenhed. Hertil hører køer, katte, heste og måske endda høns. Det kan være en mulighed for at dyrke sine fritidsinteresser på daglig basis, at erhverve sig inden for faget eller nyde sin pension i dyrenes samvær.

Dyrevelfærd er et emne, der er højt oppe i tiden, men det lægger heldigvis til langt de fleste af os, at vi danner gode rammer for alle vores (kæle)dyr.

Hertil skal selvfølgelig en masse redskaber udover din egen kunnen. Dine dyr skal kunne spise, drikke komme af med ekskrementer osv. i .et miljø, hvor disse rammer er dannet. At skabe et sådant miljø er op til dig.

Inventaret er skabt til dig og dine behov

Derfor skal du eller I som husstand ud og finde alle de elementer, der skal skabe dette rum. I skal også kunne vide jer sikre på, at jeres anskaffelser er af god kvalitet, og at de derfor kan følge gården i forhåbentlig flere generationer.

Ingen gård er den samme, og der kan være meget særskilte ønsker til at gøre stalde m.m. brugbare og nemme at befærde sig i – både for dyr og mennesker.

En ting der går igennem for mange stalddyr er, at der skal være høhække. Du kan have specielle ønsker for størrelse op ophæng af disse – og de kan selvfølgelig imødekommes.

Der findes et bredt udvalg af forskellige slags høhække. Dette viser sig i et udvalg af forskellige mål og størrelser, så du finde nogle der passer til lige præcis dit forbrug.

Når du har fundet dine mål, kan du nu vælge, hvilken opsætningsløsning, I har brug for. Her kan i finde løsninger, hvor høhækkene både kan monteres på hjørner og lige flader. Ligeledes kan du vælge om høhækkene skal være med eller uden opsamlingstrug.

Alt sammen kan det tilpasses efter det behov som I, jeres gård og jeres dyr har. Undersøg mulighederne allerede i dag, og kom godt i gang med at udvikle drømmegården.