Bordflag

Bordflag er en fin og diskret fejring og kan bruges i mange sammenhænge

Bordflag er en fin og diskret fejring og kan bruges i mange sammenhænge

De fleste af os kender nok bordflag fra hjemmet, hvor de bliver sat på bordet foran den, der har fødselsdag. Flagene er en rigtig god måde at fejre en særlig dag, og derfor er det oplagt at have et derhjemme til at fejre fødselsdagene i familien. Der er dog også mange andre steder, hvor det kan være helt på sin plads at have et bordflag. Det kan for eksempel være på arbejdspladsen, i skolen eller i institutionen, hvor det er rart at kunne finde et fint flag frem og sætte på bordet foran fødselaren. De fleste vil sætte pris på, at der bliver gjort noget ud af deres fødselsdag. 

Et godt sted for dig at købe et bordflag, lige meget hvor du vil bruge det, er på webshoppen dahls-flag.dk. De har, som navnet måske antyder, specialiseret sig at sælge flag i mange forskellige størrelser og udformninger. Det er derfor det helt rigtige sted at gå hen, når du skal finde et bordflag. 

Når du skal finde et bordflag, skal du først og fremmest tænke over, om det skal være et splitflag eller et helt flag. Du kan få Dannebrog i begge modeller. Derefter skal du se på, hvilken form for fod det skal være. Der er et stort udvalg af forskellige fødder til flagene i både store og små. Hvis du vil give flaget i gave, kan du få indgraveret en tekst på de store fødder. Det kan for eksempel være en fødselsdag. 

Hvis du har baggrund i et andet land, eller hvis du af en anden grund har brug for en anden nations flag, kan du også købe det som bordflag. Det kan være til en konference for mødedeltagere fra forskellige lande, hvor det kan være en fordel, at det er nemt at se, hvor de forskellige deltagere kommer fra. Det kan også bare være, at I synes, at det er hyggeligt at sætte begge flag på bordet, når der er fødselsdag.