Pbo kjole

PBO – Brandet der aldrig går på kompromis med kvaliteten

PBO – Brandet der aldrig går på kompromis med kvaliteten

PBO Gruppen er dedikeret til at etablere tøjmærket Philosophy Blues Original som et stærkt, højt profileret brand. De er meget bevidste om, at et stærkt brand kræver et endnu stærkere produkt, da brandet ikke kan bære produktet alene. Derfor er det vigtigt for PBO, at vise deres kompetencer igennem deres produkter, og det må siges at være lykkedes.

I hvert fald skiller PBO sig ud med en særpræget profil. Deres tøj er i ualmindelig god kvalitet og et unikt design, som man skal lede længe efter på det europæiske marked. De har siden 1994 været et stærkt og meget populært brand herhjemme, men med tiden har også resten af Europa fået øjnene op for brandet.

Hos PBO ved man at et stærkt brand, ikke står alene men medfører en forpligtelse, samt et ansvar for alle involverede parter. Det kræver en stor indsats, at gøre en forskel for de mange loyale kunder. PBO prioriterer derfor altid et godt samarbejde med de rigtige mennesker, og samarbejder derfor kun med virksomheder, der forstår deres produkter – og deres værdier.

Et felt hvorpå PBO udmærker sig markant, er det klassiske feminine look. De er eminente til at skabe stilrene jakkesæt til kvinder, så hende der bærer sættet kommer til at ligne en million – uden at det koster hende en million. Det er ikke fordi PBO ligger i den billigste ende af skalaen, for kvalitet koster og her går PBO aldrig på kompromis.

Men en beklædningsgenstand fra PBO er altid en god investering. Udover jakkesæt, kan man få sig en yndig PBO Kjole. Her er kendetegnet igen den exceptionelle kvalitet, især i kategorien ’den lille sorte’ – en sort kjole, du kan have på, på arbejde, men så sandelig også til en anden begivenhed. Tilsæt et smykke og sæt håret op, så bliver hverdagen med garanti til en fest.

Hvad enten du vælger et jakkesæt eller en PBO kjole, vil du få et misundelsesværdigt look i fantastisk kvalitet.