Arbejde

Æstetik og ergonomi i kvalitetsbevidst sammenspil

image

Kender du det, hvor man efter en lang dag på kontoret går og ømmer sig? At man få ondt i lænden, i skuldrene eller i nakken? Det er oftest fordi, at man ikke sidder rigtigt, eller måske fordi man sidder for længe i den sammen stilling. Herman Millers arbejdsstole er alle en kombination af æstetisk og dynamisk ergonomi, hvilket gør dem særligt velegnede til lange arbejdsdage. Det specielle ved lige nøjagtig Herman Miller Embody stolen er, at den kun findes i en upcycled udgave. Det betyder, at den er af den bedste kvalitet, med særdeles høj komfort samtidig med at den er produceret med omtanke for miljøet.

Den upcycled version af stolen er funktionsdygtig som de andre mærker, men kan have enkelte brugsmærker, da de kun tester de funktionelle dele inden afsendelse – det betyder til gengæld også, at du får en af markedets bedste stole til en utrolig lav pris.

image-1

Ergonomisk korrekt stol til den lange arbejdsdag

Grundet stolens ergonomiske udformning lægger den op til bevægelse og variation i løbet af arbejdsdagen, hvorfor den også er en optimal løsning til kontorer og lignende. Man kan vælge mellem to forskellige slags hjul på stolen; til blødt eller til hårdt underlag. Det betyder, at du får en stol, der passer perfekt til netop din arbejdsplads. Med denne stol får du altså et kvalitetsprodukt, der ikke giver dig dårlig holdning eller dårlig ryg – tværtimod.

Kontorarbejde uden problemer

En god kontorstol kan gøre underværker for ens arbejdsdag og for det arbejde man udfører. Hvis man samtidig også gerne vil passe på vores miljø uden at ville gå på kompromis med kvaliteten af ens stol, ja så bør man overveje Herman Miller Embody. Uanset om det er til hjemmekontoret eller til kontorlandskabet, du savner en ordentlig stol, så er Embody en god mulighed. Stolen kan desuden leveres inden for 2-3 hverdage, så du behøver ikke vente længe på god og ergonomisk korrekt komfort.