Arbejde

Skræddersyet produktionsudstyr til rimelige priser

image

Siden industrialiseringen er automatiseringen af produktionsopgaver kun blevet mere og mere udtalt. Selvom mange stadig er beskæftigede på fabrikker, er det et minimum af opgaverne, der skal løses manuelt. Med skræddersyet produktionsudstyr kan du blive en del af denne effektivisering, der letter dit og dine medarbejderes arbejde.

Hos Unimec.dk kan du finde en lang række produktionsudstyr til forskellige opgaver. Unimec.dk arbejder på at mindske omkostninger for dig som kunde ved at producere det udstyr du har brug for ud fra standardkomponenter og -platforme. Det betyder at du får en skræddersyet løsning til en rimelig pris.

Blandt de mange komponenter til rådighed er vandstråleskæring, ultralyd og punksvejseudstyr, som kan være med til at løse mange forskellige produktionsopgaver. Desuden kan virksomheden hjælpe med løsninger indenfor:

  • Robotter
  • Montageautomater
  • Skæremaskiner
  • Profilsystemer
  • Aluprofiler

image-1

Alsidige løsningsmuligheder giver effektivisering af produktionen

Der er mange fordele ved produktionsmaskiner. I mange år blev en stor del af de mennesker, der var beskæftiget med fabriksarbejde, groft arbejdsskadede og nedslidt fordi de skulle udføre det samme opslidende arbejde dag efter dag. Løsningen på dette problem har i høj grad været højteknologiske og automatiske maskiner, der modsat en medarbejder nemt kan erstattes.

Med det rette produktionsudstyr behøver du blot at overvære dit produkt blive til. Søger du maskiner, der kan skære, montere eller på anden måde producere et specifikt produkt, bør du overveje at kontakte Unimec.dk. De har stor erfaring med at løse produktionsopgaver for en bred vifte af firmaer.

På hjemmesiden kan du tage et kig på de mange opgaver, Unimec.dk har været med til at løse. Du kan også kontakte firmaet for at få et uforpligtende bud på hvordan de kan hjælpe dig med at opfylde lige netop dine produktionsbehov.