Hjemmesko

Sådan finder du de rigtige sutsko

Når det er koldt og hyggemånederne kommer snigende, så er det på tide at finde sutskoene frem. Men hvilke sutsko skal du egentlig vælge? Sutsko eller hjemmesko har mange forskellige egenskaber, som vi vil komme kort omkring i dette indlæg. Når du har læst indlægget, er du forhåbentlig bedre klædt på til at gå på sutsko-jagt.

Fast eller blød bund

Sutsko har forskellige slags bunde. Nogle sutsko kommer med en fast bund, og disse føles som regel mere sko-agtige og giver mere støtte til fødderne. Til gengæld lyder de også mere som sko, når du går med dem, og derfor er de måske ikke det rette valg, hvis du bor i en lydt lejlighed med en vrissen underbo. Her vil et par med blød bund være et foretrække.

Med eller uden hælkappe

Om du er til hælkappe eller ej er helt og holdent et spørgsmål om dine personlige præferencer. Skal du gå rundt i skoene i mange timer og måske også en tur ud med skraldet eller for at tømme postkassen, kan et par med hælkappe være gode, da de giver mere støtte. Hvis du har usikre ben, er hælkappen også god, da den er med til at holde skoene på fødderne, så de ikke falder af. Hjemmesko uden hælkappe er til gengæld gode, da de er lynhurtige at hoppe i.

Design

Sidst, men ikke mindst, har udseendet selvfølgelig også noget at sige. Om du er til hjemmesko i flotte farver, i form som ballerinaer, sandaler eller med eller uden pels, er helt op til dig. Kig gerne efter UGG, Rohde, Sorel eller Haflinger sutsko. Du kan også tænke over, hvilket materiale sutskoene skal være i, så de er rarest at have på. Hjemmesko fås i stof, uld, filt, plys, læder og meget mere.