Lamper

3 tips til bedre søvn for den nyfødte

Har du fået en lille ny, så vil vi først og fremmest ønske dig tillykke. Men det er ikke altid rosenrødt at få en baby. Ens behov ændrer sig, og man skal forholde sig til, at der er en ny person med nogle helt klare behov, som ikke altid kan kommunikeres. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du kan sikre, at den lille ny får en bedre søvn, så du forhåbentlig også kan sove bedre.

Vågelamper

Ikke alle børn kan lide at sove i mørke, og særligt kan den første tid være skræmmende. Vågelamper er lys med svag belysning, som er designet til natten, hvor man skal sove. Vågelamper er ikke kun gode for babyer, men børn i andre aldre nyder også godt af den, hvis de har problemer med mørket.

Elektronisk hængevugge

Der findes mange nye tiltag for både barn og moder, når det kommer til instrumenter, som kan hjælpe barnet med at falde til ro. Særligt er transportable vugger med en motor, som sætter gang i vuggen, blevet populære, og de er faktisk utroligt effektive. Der findes mange forskellige udgaver, og du må bare researche dig frem den slyngevugge, som virker som den bedste for dig og dit barn.

Rolig musik

Der findes også efterhånden meget musik designet specifikt til babyer, så de har nemmere ved at falde i søvn. Det handler ikke så meget om, hvad der bliver sunget, men mere om måden, hvorpå det bliver sunget. Det skal være roligt, afdæmpet og mildt. Og så gør det ikke noget, hvis det minder en smule om mors røst.