Rejser

3 rejse til dig med handicap

At rejse rundt og opleve få en masse nye oplevelser er fantastisk. Og det er der også rigtig mange af os, som gør. Dog er det ikke alle, som det er lige nemt for. Med særlige behov har du sikkert haft en del udfordringer i forbindelse med at rejse. Til gengæld er der efterhånden kommet er del gode tilbud om rejser for handicappede. Hvis du også hungrer efter en god ferie uden for hjemmet, så finder du her tre gode rejseformer for dig i kørestol.

Kør-selv-ferie

Hvis ikke du allerede har oplevet de små perler herhjemme, så er kør-selv-ferie en oplagt mulighed. Vi har massere af smuk natur, som virkelig er værd at opleve. Både Møns Klint, grenen, Mols Bjerge osv. er smukke steder, som du bliver nødt til at se. Når I kører selv, så bliver der massere af muligheder for at tage stops undervejs til at nyde udsigten, spise frokost eller lign.

Rejs med bus

Hvis du hælder mere til, at tage på ferie sammen med andre med særlige behov, så er busferie også en mulighed. Her kan I i fællesskab køre over grænsen imens i spiller kort, læser en god bog eller ser en film.

Rejs med fly

Vil du hellere sydpå og ned i varmen? Så hold dig endelig ikke tilbage med at booke en flyrejse. Du kan både rejse med eller uden en guide. Med en guide kan du få skræddersyet din ferie uden, at du skal over tænke over kørestolsvenlighed. Rejser du uden guide, er det en god ide at kigge efter SNG certifikatet, når du vælger hotel. SNG står for ”specielle behovs gruppe”, og er din sikring for, at hotellet tilbyder kørestolsvenlig ferie.