smerteklinik

Slip for smerte med den bedste smertevidenskab

Hos Smertefribevægelse er vores filosofi at livet handler om bevægelse. Bevægelse er essentielt for at vi har det godt både fysisk og psykisk. Hos Smertefribevægelse er vi altid opdaterede indenfor den nyeste smertevidenskab og kan derfor bedst muligt hjælpe dig til at få et smertefrit liv.

Vores professionelle team

Iblandt vores team finder du dygtige fysioterapeuter, bachelorer og kandidater i idrætsvidenskab og en enkelt, der læser til jordemoder. Vi har altså kompetente og engagerede behandlere, som er specialiserede indenfor forskellige problemområder. Derfor er du altid sikret at få et skræddersyet forløb, som passer lige præcis til dig, og som hjælper dig bedst muligt. Vores behandlere researcher og engagerer sig altid i den nyeste og bedste smertevidenskab, så du kan trygt booke et forløb med os.

Du er et helt menneske

Hos Smertefribevægelse forstår vi, at du er et helt menneske. Din knæskade eller dit piskesmæld står ikke for sig selv. Det har indflydelse på din psyke og dit sociale liv og arbejdsgang. Vi har derfor en tilgang til smertebehandling, hvor vi kigger på alle faktorer i dit liv. Ved at inddrage din psyke og sørge for at dit sociale liv også fungerer så vidt som muligt under behandling, så kan du komme dig hurtigere samtidig med at din livskvalitet forøges. Du skal ikke styres af din smerte.

Få en snak med os

Er du stadig lidt i tvivl om moderne smertevidenskab er noget for dig? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail. Du kan også altid booke et gratis og uforpligtende møde med os.