Puky løbehjul

Sej PUKY løbecykel træner og udvikler dit barns motorik og balanceevne

Sej PUKY løbecykel træner og udvikler dit barns motorik og balanceevne

Har dit barn en alder, hvor du gerne vil forære det sin første løbecykel, så finder du et stort udvalg på markedet. Hvis du gerne vil finde en løbecykel af god kvalitet, så kan du med fordel vælge en PUKY løbecykel. PUKY er en tysk producent, der i mere end 60 år har fremstillet børnecykler til børn i forskellige aldre, og cyklerne er designet med udgangspunkt i at udvikle og styrke børnenes motoriske evner. PUKY cykler fås i mange smarte designs til både piger og drenge, og cyklerne er fremstillet at robuste materialer, så de kan tåle at blive brugt, og samtidig er cyklerne lette for barnet at styre.

Barnet får spændende oplevelser og selvtillid

Dit barn vil få stor fornøjelse af en PUKY løbecykel, og barnet vil få nye spændende oplevelser, fordi det kan komme hurtigere omkring i verden på en løbecykel end på gåben. Barnet får samtidig opbygget en god selvtillid, når det nemt og sikkert kan styre PUKY løbecyklen og selv sætte tempoet ved at skubbe sig fremad med fødderne og bremse, når det er nødvendigt. PUKY cyklen er let at stige af og på, og sadlen er designet, så barnet har fri bevægelsesfrihed med benene. Med PUKY løbecyklen får barnet udviklet sin motorik og trænet sin balanceevne, hvilket vil gøre det lettere for barnet at lære at køre på en rigtig cykel senere hen. PUKY løbecyklen er ligesom en traditionel løbecykel udstyret med skærme, ringeklokke og støtteben.

Gode online-tilbud på PUKY løbecykler

Du finder gode tilbud på PUKY løbecykler online, der egner sig til børn fra 2 års alderen. Hos CBS-online.dk, som er specialiseret i cykler og cykeludstyr, finder du eksempelvis en sej PUKY løbecykel i farverne grøn, gul og sort. Hos CBS-online.dk kan du altid få professionel vejledning vedrørende den helt rigtige cykel til dit barn, og du får en rigtig god kundeservice. Du får desuden dine varer hurtigt leveret direkte hjem.