Hundefoder

Køb hundefoder hos simbasfoder.dk

Din bedste ven og tro følgesvend – din hund – fortjener det bedste. Som hundeejer er du sikkert også selv indstillet på at give din hund det bedste foder, der er på markedet – og det behøver overhovedet ikke koste en formue! Hos simbasfoder.dk finder du alt inden for hundefoder fra de mest kendte og velset mærker på markedet såsom Royal Canin, Arion, Eukanuba, Essential, Olivers Petfood, Brit, Carnilove, Profine og Sams Field. Alle mærkerne er berømte for at levere hundefoder af særdeles høj kvalitet, og for at variere deres sammensætning af foderet, så der findes en variant, som passer præcis til din hund. Du kan blandt andet finde foder specielt sammensat til senior hunden, til den helt unge hvalp, til den drægtige eller diegivende tæve, og til den overvægtige hund, som skal tabe sig uden at give køb på de vigtige vitaminer og mineraler. Visse typer hundefoder er inddelt efter race (for eksempel Schæfer, Coton Tulear, Labrador Retriever, gravhund eller Beagle), og andre har mere fokus på hundens type og generelle aktivitets niveau.

 

Simbasfoder.dk er også leveringsdygtige i et bredt sortiment af godbidder til hunde. Her er både tyggepinde (som kan forebygge tandsten og parodontose hos hunde), små hapser, som er velegnet til belønning ved træning og dressur, samt tyggeringe, skinkeben, underben fra får og selvfølgelig alt i tørret kød, griseører og okseører, som hunde elsker at gnave på. Inden for hundesnacks og godbidder finder du mærker som profine, nobby, Olivers, Sams Field, Trixie, 8in1, Royal Canin og Brit.

 

Gør noget godt for dig selv og din hund – og spar penge på samme tid. Køb dit hundefodder og dine godbider til hunden hos simbasfoder.dk. Ved køb af varer for over 500,- kr er forsendelsen gratis – ved køb for under 500,- kr koster det kun 30,- kr at få sine varer leveret til døren.