Spinnere

Køb de rigtige spinnere og øg dine chancer for at få fat på fiskene

Køb de rigtige spinnere og øg dine chancer for at få fat på fiskene

Du kan bruge en spinner mange forskellige steder og til at fange mange forskellige former for fisk. Du vil derfor som regel have brug for at have flere spinnere, hvis du gerne vil fange forskellige former for fisk – og det vil de fleste jo som regel gerne. Heldigvis findes der spinnere i forskellige størrelser, der gør det nemt for dig at fange fisk i forskellige størrelser, lige som der også findes spinnere, der er speciallavede til at fange bestemte fisk. Det gør, at du virkelig kan få en spinner, der passer til den fisk, som du gerne vi fange. 

Når du vælger nye spinnere, skal du altså først og fremmest se efter størrelsen på dem. Små spinnere kan du bruge til at fange for eksempel ørreder og aborre i put and take og søer og åer. De små spinnere vejer ikke mere end 10 gram. De normale spinnere er lidt tungere og vejer typisk omkring 12 gram. De egner sig bedre til at fange laks, gedder og større ørreder. Det kan du både gøre i put and take, men også ved kysten. Der findes også spinnere, der er et nummer større end de normale. De store spinnere er på 15 gram og bruges primært ved kysten til at fange laks, torsk og ørreder. 

Endelig findes der også de speciallavede spinnere. Det er for eksempel en spinner, der ligner en blæksprutte. Den laver en masse bevægelse i vandet, hvilket er med til at gøre, at du kan tiltrække mange rovfisk. Det kan for eksempel være torsk og ørreder. 

En anden form for specialspinnere er en spinner, der er meget let, men ekstra lang. Det er også en meget livlig spinner, der skaber meget bevægelse i vandet, og som særligt er god, hvis du fisker i put and take søer efter ørreder og aborrer. 

Nu tænker du måske, at det jo ender med at blive frygtelig dyrt med alle de forskellige spinnere, som du skal have. Men sådan behøver det ikke at være. På en hjemmeside som billigtfiskegrej.dk kan du for eksempel finde et stort udvalg af spinnere til en meget fornuftig pris. Det gør, at du har råd til at købe flere forskellige typer af spinnere. 

Billigtfiskegrej.dk forhandler en lang række forskelligt udstyr til at fiske med. Har du brug for andet udstyr end spinnere, kan du derfor også nemt finde det på deres webshop. Det er med til at gøre, at du kan købe alt det, som du har brug for på en gang.