medicinsk udstyr og tilbehør

Injektionsnåle i den bedste kvalitet

Når det kommer til enhver medicinsk procedure, er det utroligt vigtigt at kunne være tryg ved og stole på sine produkter. Når du køber produkter hos Ekkomed er du garanteret produkter, hvor kvaliteten er i top så både du og din klient har en sikker og succesrig oplevelse. I vores sortiment finder du blandt andet de bedste injektionsnåle til endoskopi. Vores injektionsnåle til endoskopi findes med ergonomisk håndtag, så du passer på dine hænder og fingre. De er derudover med posi-stop og en tilbageholdelsesfjeder, som alt sammen bidrager til en mere sikker proces.

Bredt udvalg af medicinsk udstyr

Hos Ekkomed finder du meget mere end injektionsnåle. Du finder blandt andet maskiner til ultralyd, hygiejneprodukter såsom hudvenlig sæbe og håndsprit, og operationslamper. I vores diagnostik afdeling finder du alt du har brug for til den almindelig klinik, såsom blodtryksmålere, pandelamper og reflekshamre, for at nævne nogle få. Du finder altså alt det udstyr, du har brug for i din klinik hos Ekkomed.

Masser af erfaring

Hos Ekkomed har vi flere års erfaring indenfor medicinsk udstyr, hvilket betyder, at du trygt kan handle hos os. Lige meget hvad du søger, om det er større maskiner til MR eller ultralyd, eller om det er mindre udstyr til gynækologiske undersøgelser eller til undersøgelser af øre, næse eller hals, så finder du det her hos os i den bedste kvalitet. Det er vigtigt for os at skabe gode relationer med vores kunder, hvilket afspejles af, at vores kunder er trofaste. Hvis du har brug for råd eller vejledning, eller bare har spørgsmål til vores udstyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.