Træning

Hold formen og undgå overbefolkede fitnesscentre

Vintertiden er den sværeste årstid at holde fitness motivationen kørende. Det er mørkt udenfor, når man står op, og når man kommer hjem efter en lang dag. Når først juleræset har lagt sig, og man muligvis har samlet sig et par ekstra kilo efter den gode julemad og de mange slikfade, så er man ofte ikke den eneste, der er klar til at svede det ud igen. Fitnesscentrene lokker med nytårsforsæt-tilbud, men af samme årsag er centrene ofte proppede med nye medlemmer. Der er kø til maskinerne, ingen ledig plads i omklædningsrummet eller på gulvet til yogamåtten, og holdene er alle bookede flere uger fremad.

Med det rette udstyr, der kun behøves at tælle få genstande, kan du holde formen fra dit hjem, eller on-the-go, når det passer ind i den travle hverdag. Bodyboss er et bærbart træningssæt, så man kan træne når som helst, ens kalender tillader det.

Der er tusindvis af øvelser med bodyboss. De forskellige øvelser fungerer til alle træningsformål, så hvad end det er en del af slankekuren eller jagten på en stærkere krop, så er der øvelser, der er egnet til lige præcis de træningsmål, du måtte have.

Det kompakte sæt betyder, at man har sit helt eget transportable fitnesscenter, som man kan tage med sig over alt og pakke ud hvor som helst. Sættet indeholder en sammenklappelig base til at udføre øvelserne på, så kroppen, og gulvet, bliver skånet, uanset hvilket underlag man befinder sig på.

Sættet indeholder en række forskelligt træningsudstyr, en instruktionsmanual og en transporttaske til at bære al udstyret.

Der findes desuden en række træningsvideoer, der er skræddersyet til det udstyr, man modtager i sættet.